ReferenserNordost Bygg
 har monterat Kvänum snickerier i form av kök, förvaring och badrum i 55 lägenheter i Wallenstams fastighet ”Residenset” Lilla torget i Göteborg, var och en med sin helt egna planlösning.

Arbetet har bestått i avrop, inbärning och montering av snickerier, bänkskivor och vitvaror i samtliga lägenheter.

 

Antal lägenheter: 55

Byggstart: 2011

Inflyttning: september 2012 – januari 2013

Arkitekt: KUB Arkitekter

Storlek: 35 – 272 kvm

 

Katarina Evers, Inredare Kvänum

 

 

 

 

 

Att välja hantverkare är för alla en svårighet, speciellt om man inte har bott länge i en stad och inte har upparbetat dessa kontakter. När vi våren 2013 sålde vår lägenhet i Linné och hade köpt hus i Skår ville vi renovera huset interiört innan vi flyttade in. Efter rekommendation från Alvhem mäkleri anlitade vi Nordost bygg. Fokus för renoveringen var främst målning (alla ytor), tapetsering, golv (slipning, behandling), elarbeten, snickerijobb och byte av bänkskivor. Henrik Olausson, ägare av Nordost bygg, agerade projektledare och höll ihop alla underleverantörer under arbetets gång.

 

Henrik med sin personal har verkligen överträffat våra förväntningar. Arbetet är exceptionellt väl utfört och fler uppgifter genomfördes än vad Henrik hade utlovat. Alla hantverkare har alltid kommit i tid, lyssnat på våra önskemål, korrigerat utan diskussioner om något blivit felaktigt och genomfört arbetet enligt plan. Vi har fått många positiva kommentarer om vår renovering och rekommenderar varmt Nordost bygg till alla våra vänner och kollegor. 2014 har vi fokus på husets exteriör och för oss var det självklart att tillfråga Nordost bygg även för detta arbete!

 

Åsa Rönnbäck